DSC02535

View from the proch of the new building towards the existing classrooms. The original building is on the right, a newer building on the left was arranged by a Member of Parliament and paid for by the Australian embassy, so I was told. But the MP lost his seat before the building was completed and so it’s never been painted. Well, that’s the story. Maodzwa, May 2014

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s